الكمية تكفي:شخصين
1/2 كيلوسمك فيلية
1/2 كيلوطماطم عصير
عدد 4فلفل حار
عدد 3بصل وسط مقداركسبرة خضراء مقداركرات افرنجى مقداركرفس افرنجى مقدارعصير ليمون مقدارثوم
التحضير:يتبل السمك الفيلية بالملح والفلفل,
توضع طاسة على النار وبها الزيت ويقلى فيها السمك, يقطع البصل والفلفل على شكل شرائح ,ويقطع ايضا الكرفس والكسبرة والثوم ويتم تحميرهم فى الزيت,وبعد ان تتم عملية التحمير يصب عليهم عصير الطماطم وعصير الليمون ويضاف اليهم الملح والفلفل ويقلب جيدا ,وبعد ذلك يوضع السمك الفيلية ثم يوضع فى الفرن حتى يتحول لونة الى الذهبى